Pakje Plezier zakelijk

We doen graag zaken met winkeliers, bedrijven, (culturele) organisaties en scholen! De vorm waarin we zaken doen verschilt. We leveren altijd een origineel product met een goed verhaal: duurzaam en sociaal.

winkels

De knutselpakketten van Pakje Plezier worden in allerlei winkels in het land verkocht. Weet jij nog een leuke winkel waar Pakje Plezier past? Fijn als je me een bericht stuurt, want dan kan ik de winkelier benaderen. Werk je zelf in een winkel? Helemaal top. Hopelijk spreek ik je snel!

bedrijven

Met een Pakje Plezier geef je altijd een origineel, duurzaam en sociaal cadeau aan relaties, medewerkers of hun kinderen. We kunnen bestaande themapakketten leveren, bestaande pakketten een beetje aanpassen of iets heel nieuws voor jullie ontwikkelen. Samen zorgen we ervoor dat jullie Pakjes Plezier zo goed mogelijk bij jullie organisatie en missie passen. Onze pakjes zijn verkrijgbaar in diverse prijscategorieën. Ik overleg graag met je over de mogelijkheden!

scholen, kdv en bso

Voor scholen en kinderopvangorganisaties maken we graag groepspakketten op maat. Je krijgt altijd een grote doos met heel veel verschillende materialen en een stappenplan. Met onze themapakketten worden kinderen aangemoedigd om zelf op zoek te gaan naar natuurlijke en kosteloze materialen. Je kan samen fantaseren en creatief bezig zijn. Ieder kind maakt gegarandeerd een uniek kunstwerk!

workshops

Ik verzorg geregeld workshops in opdracht, bijvoorbeeld van bibliotheek De Boekenberg, Strandtheater Houten Kaap en het Rotterdamse kinderkunstmuseum Villa Zebra. Soms ben ik zelf aanwezig. Andere keren bedenken we samen een idee, werk ik het uit en regel ik de bijbehorende materialen. Het personeel van de organisatie geeft de workshop dan zelf.

Heb je interesse in workshops? Kijk eens bij nieuws, daar vind je een impressie van enkele workshops die geweest zijn. En belangrijker nog: bel me om te kijken of we kunnen samenwerken.

restmaterialen gezocht

Ken je een bedrijf dat schone restmaterialen heeft liggen of producten met een foutje? We zijn altijd op zoek naar gewone en bijzondere spullen. Gekke knutselmaterialen prikkelen de fantasie van kinderen en zet ze aan het denken over afval en hergebruik. Bovendien kunnen we zo passend werk bieden aan volwassenen met een verstandelijke beperking. Werk waarmee zij hun vaardigheden ontwikkelen en waarop ze trots zijn! Zo maken we samen meer impact!

opdrachtgevers

Eerdere opdrachtgevers zijn onder meer: Bibliotheek De Boekenberg, De Doelen Studio, de Goede Herderschool, de Fatimaschool, jeugdwerk Medemblik, kinderopvang Mundo, het Nederlands instituut voor radioastronomie (ASTRON), OBS ‘t Landje, de personeelsvereniging van De SPAR, strandtheater Houten Kaap, PlaswijckparkDe Speelfabriek, Villa Popcorn, kinderkunstmuseum Villa Zebra en Wijktheater De Buurvrouw.

wat klanten zeggen…

‘Bij de vorige staking was Pakje Plezier zo’n succes dat Annelies zo’n beetje onder de voet gelopen werd. Zoveel Rotterdammertjes keerden zeer tevreden naar huis met hun prachtige houten zelf geknutselde poppetjes in hun knuisten. Het was zo vrolijk dat we Annelies graag terugvragen!’

Mieke van der Linden

Programmeur, De Doelen Studio

‘Iedereen was super enthousiast, over de vlaggenworkshop en over de samenwerking. Beide zijn zeker voor herhaling vatbaar.

Marjolein Kempers

Bibliotheek De Boekenberg

‘Het is zo leuk om te zien dat onze klanten dit concept zo gaaf vinden! Alleen maar positieve reacties!’

Carlijn en Marjolijn

eigenaar, Buuf Rotterdam

Knutselplezier

Workshop Verstopplek voor kleuters
workshop met restmaterialen
raceauto geknutseld met Pakje Raceauto