Het thema van de kinderboekenweek 2019 luidt Reis mee! Eigenaren van kinderboekwinkels die Pakje Plezier verkopen vroegen daarom of ik niet iets leuks kon bedenken met Pakje Raceauto. Het resultaat? In Rotterdam kun je bij kinderboekwinkel Ver van Hier extra grote raceauto’s pimpen. In Doetinchem kun je de leukste raceauto’s maken bij Meester Mokka. Dit wordt een feestje tijdens de Kinderboekenweek.

Reis mee

Tijdens de workshop krijg je een mooie – extra grote – auto van hout, wielen en assen. Hiermee zet je in een handomdraai een raceauto in elkaar. Daarna krijg je alle tijd om je auto een kleurtje te geven en te pimpen met de leukste restmaterialen. De workshop is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Zij kunnen gezellig samen met hun ouders aanschuiven. Vanaf een jaar of 6 kunnen kinderen zelfstandig deelnemen. Is de raceauto klaar? Racen maar!

Waar en wanneer

Bij Ver van Hier ben ik zelf aanwezig op woensdag 9 oktober vanaf 14.30. De kosten zijn 7,50 per auto. Ben je van plan om te komen? Stuur een mail naar annelies@pakjeplezier.nl. De workshop gaat door bij minimaal 5 aanmeldingen.

Bij Meester Mokka kun je tijdens de kinderboekenweek zelfs 2 keer terecht voor een workhop. Hier worden raceauto’s gemaakt op: vrijdag 11 oktober om 15.30 en op zaterdag 12 oktober om 14.30. Opgeven doe je bij Lotte en Josien.

Thuis raceuato’s knutselen kan natuurlijk ook. Je bestelt ze hier!