Whoep, whoep, waren me dat 2 leuke verrassingen. In mei besteedde SIDDlifestyle en Eerlijkwinkelen aandacht Pakje Plezier in hun gezamenlijke nieuwsbrief. Daarna verscheen op 5 juni het zomernummer van het Antroposofie Magazine. De redactie wil de lezer ‘kennis laten maken met gepassioneerde mensen die op hun eigen manier de wereld een beetje beter willen maken. Met verhalen over de werkelijke waarde van verbinding met dat wat je denkt, voelt en probeert om te zetten in daden. Antroposofie in de praktijk.’ Super tof dat ze ook aandacht hebben geschonken aan Pakje Plezier! Wat ze schreven?

Knutselen met plezier

‘Deze week mogen de kinderen na 8 weken weer naar school…. Aan de creativiteit komt gelukkig nog geen einde, want de meeste kinderen gaan een halve week naar school. Voor de andere helft hebben wij een leuk alternatief. Bij Pakje Plezier kun je leuke knutseldozen bestellen. Het wordt weer mouwen opstropen en plezier hebben.’ gezamenlijke nieuwsbrief van SIDDlifestyle en Eerlijkwinkelen, mei 2020.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord knutselen

‘De zomervakantie is een ideale periode om lekker te knutselen, eindeloos te fantaseren en je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Met de knutselpakketten van Pakje Plezier kun je eindeloos bezig zijn en nieuwe materialen ontdekken. Ieder pakket heeft een thema en bevat een stappenplan en heel veel materiaal om te hergebruiken: van kringloopvondsten tot industriële restmaterialen. Denk bijvoorbeeld aan oude diaraampjes, lasergesneden houten vormpjes, pvc-buisjes uit een pinautomaat of behangboeken. Allemaal spullen die anders worden weggegooid. Dat is wat deze knutselpakketten bijzonder maakt: ze dragen niet alleen bij aan je creativiteit, maar zijn ook nog eens ecologisch én maatschappelijk verantwoord. Ze worden namelijk ingepakt in een kleinschalig activiteitencentrum voor volwassenen met een verstandelijke (en lichamelijke) beperking. Zo zorgen de pakketjes ook nog eens voor leuk werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.’ Antroposofie Magazine, juni 2020, in de categorie Leren en Doen, pagina 47.

Zelf knutselen met Pakje Plezier? Bestel direct een knutselpakket! Wil je weten wat andere klanten zeggen over Pakje Plezier? Hun beoordeling vind je hier!