Pak je beoordeling

Dit is wat klanten zeggen over Pakje Plezier en de producten die ze gekocht hebben. Ook jouw mening horen we graag! Wil je ons helpen? Plaats een beoordeling bij het product dat je gekocht hebt, op Facebook of op Instagram.

‘Het was geweldig!! We hebben zo veel plezier gehad met het Boomhutfeestje! Alle kinderen die normaal best druk kunnen zijn, waren helemaal in hun element. Geconcentreerd en gefocust en tegelijk stroomde alle creativiteit. Ze kregen vertrouwen en voelden zich vrij om te maken wat bij ze opkwam. Ze deden alles zelf en vroegen nauwelijks hulp.’ Renske, 13 september 2021.

‘Mooie spulletjes om met elastiekjes vast te maken aan een tak. Met 10 kinderen van 6 en 7 tijdens een kinderfeestje Toverstaffen gemaakt. Was een groot succes! Ze hadden een beetje hulp nodig met de elastiekjes, maar alle kinderen hadden door de vrolijke materialen een mooie stok versierd. Zeker een aanrader.’ Inge, 28 juni 2021.

‘Vandaag de timmerkist binnen 1 dag ontvangen. Was zelf te laat met iets te bestellen voor mijn zoon zijn verjaardag, maar dit werd fantastisch opgelost door Annelies. Bij het bestellen bij opmerkingen erbij gezet dat ik het eigenlijk binnen 2 dagen nodig had. Zelfde dag nog een mail dat ze het persoonlijk al naar de post had gebracht. En ja hoor, de volgende dag al binnen! Wat een super snelle én vooral persoonlijke service! Dus nu al tevreden en dan heeft mijn zoon het nog niet eens gezien. Kan niet wachten zijn blije gezicht te zien. 100% zeker dat ik nog wat ga bestellen, want heb zelf al wel even in de kist gespiekt en wat een cadeautje. Dat wordt uren timmer plezier. Tot gauw 😉’ Ellen, 8 april 2021.

‘Onze dochter (7 jaar) en haar vriendinnen hebben een superleuk kinderfeestje gehad met het Droomhuisfeestje! Ze hebben met veel plezier een paar uur geknutseld aan de droomhuisjes en door de materialen werd hun fantasie steeds opnieuw geprikkeld. Echt een aanrader!’ Inge, 18 maart 2021.

‘Superleuk! Ik ga de timmerdozen met veel enthousiasme kado geven aan een grote kleine uitvinder!’ Cora, 17 februari 2021.

‘Ik heb vandaag mijn pakketje ontvangen voor mijn zoon van 10. Hij was blij verast met wat er allemaal in de Timmerdoos zat en is er meteen mee aan de slag gegaan. Dit was zeker niet de laatste keer dat we wat gaan bestellen! Super leuk gedaan en ook nog eens een kaartje erbij met de namen van de inpakker. Heel erg attent.’ Samira Moussati, 27 januari 2021.

‘Mijn meiden van bijna 12 en 14 vonden het heerlijk om een hele middag te knutselen [met Pakje Droomhuis] en ik stiekem ook! Het leuke aan deze pakketten is dat nergens staat hoe het moet en dat je dus je fantasie de vrije loop kan laten gaan. Dat was een welkome afwisseling met alles wat ‘voor een cijfer’ moet gebeuren. Dus ook voor de wat grotere kids een aanrader (en het ruimt lekker op want ook de eigen rommellades moesten eraan geloven ;-))’ Agnes, 22 januari 2021.

‘Mijn zoon heeft al zoveel timmer plezier gehad. Echt een schot in de roos!!!’ Sophie Distelmans op Instagram, 28 december 2020.

‘Bedankt voor je snelle last minute reddingsactie. De pakketten waren een geweldig succes. Wat een leuk initiatief.’ Gaby, 26 december 2020.

‘Gisteren werd er al een fantastische toverstaf gemaakt, vandaag een boomhut met superleuke restmaterialen. 🎁🎉 Ik ben echt groot fan!’ Maranke Rinck op Instagram, 8 december 2020.

‘Het Droomhuisfeestje was een groot succes, voor meiden en jongens. De kids (8 jaar) hebben ruim 2,5 uur met veel plezier en concentratie geknutseld en daarna werd er volop met de huisjes gespeeld. De materialen nodigen enorm uit om creatief aan de slag te gaan en prikkelen de fantasie. Ik had dat nooit zo zelf kunnen bedenken. Het pakket komt met een duidelijke gebruiksaanwijzing wat ervoor zorgt dat er een beetje structuur in het knutselproject komt. Ik kan het iedereen aanraden! Jantina, 28 november 2020.

‘Dankjewel voor de superleuke pakjes! Het raceautopakje zat vanochtend in mijn zoontjes schoen. Hij kon niet wachten om ze te maken, en hij speelt er al de hele dag mee. Zoooo leuk!! Weer eens wat anders dan de hele dag achter een beeldscherm. Hij gebruikt zijn telefoon nu om de racetijden van de autootjes te timen. Dikke pret!’ Mirjam, 15 november 2020.

‘Onze dochter van 9 en haar vriendinnen hebben een superleuk kinderfeestje gehad met het knutselpakket Droomhuisfeestje. Ik was bang dat ze er in een half uur mee klaar zouden zijn maar ze zijn zeker twee uur bezig geweest en ik kreeg zelfs als reactie: “Dit was het leukste kinderfeestje ooit”. Heerlijk!’, Esther, 5 november 2020.

‘Wat gaaf zeg!’ [over Pakje Raceauto], Inge Kntzl, op Facebook, 1 november 2020 .

‘Pakje Plezier vorig jaar op Sinterklaas gegeven en was fantastisch! Allemaal een auto gemaakt en de boomhut!’ Saskia Duursma op Instagram, 25 oktober 2020.

‘Het is zo leuk om te zien dat onze klanten dit concept zo gaaf vinden! Alleen maar positieve reacties!’ Carlijn en Marjolijn van Buuf, 25 september 2020.

‘Met hulp van Annelies hebben we een geweldig Droomhuisfeestje voor onze dochter gegeven. Er waren 9 kinderen van 7 en 8 jaar, zowel jongens als meisjes, ervaren en onervaren knutselaars. Annelies heeft ervoor gezorgd dat er voor iedereen iets interessants bij zat om uit te kiezen en alle kinderen hebben er wat moois van gemaakt. En er bleef nog genoeg over om mee te geven en thuis verder te knutselen (wat ook veelvuldig werd gedaan hoorden wij van de ouders)! Wij hadden de kinderen gevraagd om hun lievelingsspeeltje of knuffel mee te nemen naar ’t feest, zodat ze daar iets leuks voor konden maken. Dat maakte dat ze ook allemaal al voorpret hadden in het (met elkaar) bedenken welke knuffel of speeltje ze mee zouden nemen. Al met al een geslaagd feest, ik zou het zeker aanraden!’ Frederiek, 17 september 2020.

‘Het was een geslaagd feestje. Het was leuk om te zien hoe elk kind z’n creativiteit en fantasie gebruikt.’ Mandy per mail over het Droomhuisfeestje, 5 september 2020.

‘We heb het pakje van de boomhut aan een meisje van 10 gegeven. Wat een ontzettend gaaf kado! Ze zijn met drie meiden meteen aan het knutselen gegaan en uren zoet geweest met als resultaat echt een wonderschoon bouwwerk. Plus drie gelukkige grieten. En dat op een heel drukke verjaardag haha. Echt heel leuk, dank je wel!’ Hanneke, 17 augustus 2020.

‘Reuze bedankt voor de service, de vriendelijke toon en de persoonlijke aanpak’, Adriaan, 9 juli 2020.

‘Na het openen van het cadeautje [Pakje Poppenkast] wilde onze vierjarige dochter gelijk knutselen. We hebben een gezellige middag geknutseld. Vol trots heeft ze alle verschillende poppetjes aan iedereen laten zien. Er wordt nog steeds gespeeld met de poppetjes.’ Claudia J., 13 juni 2020.

‘De zomervakantie is een ideale periode om lekker te knutselen, eindeloos te fantaseren en je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Met de knutselpakketten van Pakje Plezier kun je eindeloos bezig zijn en nieuwe materialen ontdekken. (…) Dat is wat deze knutselpakketten bijzonder maakt: ze dragen niet alleen bij aan je creativiteit, maar zijn ook nog eens ecologisch én maatschappelijk verantwoord.’ Antroposofie Magazine, juni 2020.

‘Onze kleinzoon Theo kreeg voor zijn 6e verjaardag prachtige cadeaus. Maar toen opa en oma met de timmerkist kwamen vergat hij zijn andere cadeaus en had slechts aandacht voor dit prachtige geschenk! Vol enthousiasme ging hij onmiddellijk (letterlijk) aan de slag. Wat een SUPER CADEAU!!!!’ Wim Koppen, 8 juni 2020.

‘Top kado [Pakje Raceauto] om te geven en krijgen! Marleen Derks, 5 juni 2020.

‘Hartstikke leuk knutselpakket [Pakje Monsterzakje] om thuis te doen met je kinderen. Stimuleert het creatief en fantasievol denken van kinderen.’ Peggy van de Laar, 28 mei 2020.

‘Super leuk! Onze dochter Louise (8 jaar) kreeg de doos [Pakje Droomhuis] en begon aan het project, snapte er eerst niets van, wist niet wat ze ermee aan moest de eerste 3 minuten, ging wat proberen en ging vervolgens helemaal los met haar fantasie! Bijzonder hoeveel kanten je op kan! Ze is nu bezig met haar tweede huis 😉’ Nora, 26 mei 2020.

‘We kregen als verassing twee Pakjes Droomhuis opgestuurd. Mijn dochters van 6 en 8 waren helemaal in de wolken. We hebben er nu al twee dagen plezier van. We knutselen en spelen met de dingen die er in zitten. Ik word zelf vrolijk van de gedachte dat mijn kinderen zich zo goed vermaken met zulke eenvoudige spulletjes die een tweede leven krijgen. En de creativiteit die wordt aangewakkerd is een cadeau op zich.’ Femke,

‘Wij hebben vanmiddag boomhutten gemaakt. Dit was zo ontzettend leuk! Ouderwets knutselen! De kinderen gingen volledig op in hun fantasie en verzonnen al knutselend de wildste en bijzonderste verhalen/avonturen. Deze pakketjes worden gemaakt/samengesteld bij De Makerij van Middin, dus dubbel tof! Kim Jonkman op Facebook, 22 maart 2020.

‘Hooi Annelies, Ik vond het Droomhuisfeestje super leuk en ik vind het goed dat uu dit doet’, Noor, 16 maart 2020.

‘Het [droomhuis]feestje was echt een succes! Bedankt! Liesbeth, 16 maart 2020.

‘We zijn heerlijk bezig geweest! #droomhuis #vakantie #knutselen #relaxed(!) #funretaitre #❤️ Was super! Dank je wel’, Madelon, 1 maart 2020.

‘Lang leve Pakje Plezier! Het was weer fantastisch! Mieke van der Linden, programmamanager van De Doelen Studie, 4 februari 2020.

‘Super! Mijn dochter (9 jaar) en zoon (7 jaar) zijn uren zoet geweest [met Pakje Droomhuis] en spelen nog steeds met hun dozen. Ze voegen hun eigen speelgoed toe, maken nog altijd aanpassingen en hebben veel plezier!’, Nina, 26 januari 2020.

‘Samen met mijn 4 jarige zoontje geknutseld. Erg leuk concept.’ Raphaelzoon over het Monsterzakje op Instagram, 27 december 2019.

‘Mijn dochter van 6 vond het [Pakje Droomhuis] een groot succes en kon volop haar fantasie kwijt. We samen zeker een uur geknutseld. En haar kleine poppetjes van LOL-surprise hebben een mooi nieuw huisje! Voor in de kerstvakantie kopen wij zeker nog een ander pakje plezier!’ Linda, 17 december 2019

‘Wij hebben een super leuk feest gehad met 7 meiden. Ze hebben 2 uur lang geknutseld. Duidelijke instructies, goed gevulde doos met spullen, maar ook erg leuk om zelf nog wat materiaal buiten te zoeken. De meiden vonden het heerlijk om de boomhut te maken en trots ging het mee naar huis. Een echte aanrader!’ Marielle over het Boomhutfeestje, 28 oktober 2019.

‘Wat een geweldige pakketten droomhuis maken. Heerlijk zitten knutselen vanochtend. Geweldig. Ontzettend bedankt voor de snelle toezending en voor het extra pakje. Kleindochters zijn er Superblij mee.’ Tilly van Someren, 27 oktober 2019.

‘De ‘knutselraceauto’s’ zijn net verstuurd naar de jarige job! Met veel aandacht ingepakt. Super service!’ Willy van Pruijssen op Facebook over Pakje Raceauto, 12 oktober 2019.

‘Mijn zoon (5) kreeg van opa en oma een timmerkist voor zijn verjaardag. Bij het zien van zo’n grote, zware kist met hier in een EIGEN hamer maakte hij een vreugdedansje. En al die houtjes en dopjes en spijkers zag hij in gedachten al aan elkaar zitten tot de meest bijzondere machines en voertuigen. Het timmeren zelf was nog best lastig. Vurenhout is geen hard hout, maar de kracht van een 5-jarige is nu eenmaal nog wat beperkt.
Ik heb hem af en toe geholpen en ik heb hem wat dunnere spijkers gegeven die we nog hadden liggen en wat houtlijm. Daarmee lukte het beter om te maken wat hij in zijn hoofd had.’ Jitske over Kistje Timmeren, 14 juni 2019.

‘Ik had Pakje Poppenkast gekocht op het Snorfestival. Toen ik een weekendje weg was hebben mijn man en zoontje van 5 heerlijk geknutseld. Ze vonden het echt super om te doen en het werd vol trots en enthousiast geshowd. Leuk thuiskomen! Echt een superleuk idee, pakjeplezier!’ Judith Hugen,11 juni 2019.

‘Ik vond het super leuk om het te maken’ Nova over Pakje Monster, 5 mei 2019.

‘Echt een aanrader! Zo goed verzorgd! En alle kids hebben enorm genoten’, Sara van Mierlo-Serraris, 1 februari 2019, op Facebook over Droomhuisfeestje voor kleintjes.

‘Geweldig knutselpakket voor meerdere uren plezier! Creëren, uitproberen, veranderen, opnieuw beginnen, lekker voelen aan de materialen en genieten. En kijkend naar het resultaat verzuchtte dochterlief (8 jaar) strálend: ‘Mam, ik voel me zo blij!’ Goeie naam; Pakje Plezier! 🙂‘, Dorimieke over Pakje Boomhut, 1 februari 2019.

‘Dank je wel Pakje Plezier voor het geweldig leuke pakketje Droomhuis van Sinterklaas! Levi is er druk mee!’ Marina Admiraal op Instagram over een Pakje Droomhuis special, 25 november 2018.

‘Wat een briljant cadeau van Sint’, Judith van der Wildt over Pakje Poppenkast op Instagram, 18 november 2018.

‘Gebruikt voor een feestje van mijn zoontje die 7 werd. Groot succes! Na enige gezonde weerstand zijn ze echt twee uur fanatiek bezig geweest om 13 verdiepingen (boek was goede inspiratie) in elkaar te zetten.’ Lenneke Bood, 9 november 2018 over het Boomhutfeestje.

‘Vorig jaar kreeg mijn dochter van nu 9 jaar, Pakje Droomhuis cadeau van Sinterklaas. Een groot succes!

‘Een schoenendoos, met allerlei leuke stofjes, meubeltjes en atributen om zelf een uniek droomhuis in mekaar te knutselen. Dit jaar wilde ze het weer krijgen. Heb nu via de superleuke website Pakje Boomhut besteld. Ben benieuwd!’ Bregje van Beek, 29 november 2017.

‘Erg goede service!’, Imke Dekkers, 23 november 2017.

‘Dochter van 7 jaar was heel enthousiast over Pakje Boomhut. Ze heeft er meerdere dagen aan geknutseld, want als de basis goed staat, kan je er steeds weer wat nieuws bij verzinnen. De verpakking bevat ruim voldoende materialen om een mooie boomhut mee te maken, maar je kan er zelf ook nog van alles bij verzinnen. Opeens zag mijn dochter in elke gebruikte verpakking in huis een mooi knutsel-item. Zo werden er bijvoorbeeld ‘boomhuthuisjes’ gemaakt van een tomatendoosje, een lege milkshakebeker en een crème fraîche verpakking. Stimuleert dus niet alleen de creatieve ontwikkeling, maar je wordt er ook meteen een beetje milieubewuster van! Toen de boomhut eenmaal af was, werd er vervolgens ook nog druk mee gespeeld met legopoppetjes. Al met al een erg mooi product voor een leuke prijs.’ Petra, 28 juni 2017.

‘Eindelijk een origineel ‘knutsel’pakket waarbij het proces & eindresultaat bij ieder kind anders kan zijn. Wat een superleuke materialen; herkenbare spulletjes maar hier hebben 3 kinderen ze op een totaal andere manier gebruikt. Wij gaan de andere pakketten zeker ook proberen!’ Georgette van Oosten over Pakje Boomhut, 23 juni 2017.

‘Prima service. Het kinderfeestje Droomhuis was fantastisch. Ruim voldoende materialen en de meiden wilden niet stoppen met knutselen. Na twee en een half uur heb ik de scharen en lijm moeten afpakken. De dames waren erg enthousiast over het resultaat.’ Mirjam de Wolf, 31 maart 2017

‘Duurzaamheid, creativiteit, samenwerking, buurt, ontdekken, avontuur, mooie herinneringen en plezier. Pakje Plezier is voor de kinderen van Mundo een hele grote inspiratiebron!’ Monique Dongelmans, directeur/bestuurder van kinderopvang Mundo, 2 maart 2017.

‘Het was geweldig, wat een creativiteit en fantasie kwam er op gang!’ Gonneke Hak, teammanager kinderopvang Wasko, 28 augustus 2016.

‘Knutselen is van alle tijden. Het verveelt nooit en kan niet mis gaan. Een paar simpele materialen kunnen voor waanzinnige inspiratie zorgen. Zoals de knutselpakketten van Pakje Plezier.’ Kiind Magazine, zomer 2016.

‘Mijn dochter werd vandaag 7 en kreeg vele cadeautjes – waaronder een e-reader, een vliegend paard, spelletjes, een blokfluit, en… het zelfbouwhuis van PakjePlezier. En raad eens waar ze de hele middag mee gespeeld heeft, samen met haar vriendinnetje? Ze vond het helemaal te gek, zelfs de paasdoos die ze moest versieren voor het paasontbijt morgen op school werd verwaarloosd! De doos staat nu naast haar bed waarin ze vredig ligt te slapen 🙂 Bedankt, echt hartstikke leuk! (Alleen niet voor het jongetje dat haar paasdoos krijgt 😉) Diana de Veld over Pakje Droomhuis, 20 mei 2016.

‘Hele leuke regenachtige woensdagmiddag gehad met het Kistje Timmeren met onze jongens. Het timmeren vonden ze gaaf, het plakken en verven van het eindresultaat (2 vliegtuigen) ook!! Zeker voor herhaling vatbaar!!’ Jerry, 10 maart 2016

‘Super leuke manier om je kind kennis te laten maken met de magie van het timmeren! Een echte aanrader!!!’ Narjara over Kistje Timmeren, 3 februari 2016.

‘Super leuke knutseldoos! Er zitten heel veel verschillende materialen in waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Top cadeau!!’ Pauline over Pakje Droomhuis, 7 februari 2016.