Pak je beoordeling

Dit is wat klanten zeggen over Pakje Plezier en de producten die ze gekocht hebben. Ook jouw mening horen we graag! Wil je ons helpen? Plaats een beoordeling bij het product dat je gekocht hebt, op Facebook of op Instagram.

‘Wat een fantastische knutselpakketten! Er zit veel in en de spulletjes zijn ook duidelijk uitgezocht om ofwel een huis ofwel een coole raceauto te maken. Mijn dochter (net 9jr) heeft uren geknutseld aan haar droomhuis. Ik heb beetje geholpen en dat was erg gezellig. Mijn zoontje (5 jr) vond het maken van zijn raceauto ook erg leuk. Een andere keer kunnen we de 2de raceauto nog maken. Erg geslaagde cadeaus.’ Carolijn, 7 december 2022.

‘Heerlijk geknutseld met zoontjes en vriendje met dit pakket. En nog heel veel materiaal over voor nog een knutsel dag. Leuke pakketten! M’n jongste heeft er een soort van (monster) huis van gemaakt. Want hé, wie zegt dat je van een schatkist pakket een schatkist MOET maken.😉’Evelien, 3 oktober 2022.

‘Vandaag de ouderwetse timmerkist ontvangen. Super snel. Dank je wel en wat een schitterende kist met inhoud. Hier zal onze kleinzoon veel timmerplezier mee gaan beleven.’ Antoinette van de Ven, 4 oktober 2022.

‘Fantastisch en origineel cadeau zo’n Pakketje Droomhuis! Afgelopen tijd meerdere cadeau gegeven aan vriendjes en vriendinnetjes van mijn kinderen en valt erg in de smaak! Zowel bij meiden als bij jongens. Uren plezier en er kunnen meerdere kamers gecreëerd worden met de inhoud uit de dozen. Ontzettend leuk om cadeau te geven!’ Karen, 26 september 2022.

‘Mijn zoon van 9 is vanmorgen aan het boomhut pakket begonnen, zonder het knutselen is het al een feest om uit te pakken! Hij heeft er ruim 2 uur aan gewerkt en vond het super leuk omdat je alles zelf kan verzinnen. Er zijn nog wat materialen bewaard voor een volgende boomhut. Eigenlijk wil ik zelf ook met een eigen boomhut pakket aan de slag.’Loes, 10 januari 2022.

‘Vorige week voor het eerst een bestelling gedaan met o.a. een droomhuis maken. M’n dochter vind het fantastisch. Wat een leuk knutselpakket!’, Marijke 30 december 2021.

‘Siem knutselt een droomhuis van restmateriaal. Hele middag plezier! Judith van der Wildt op Instagram, 23 december 2021.

‘Wat een knutselplezier! Mijn dochter van 6 vond deze Pakje Droomhuis kerstspecial geweldig en heeft met veel plezier haar kersthuis gemaakt en ingericht. Leuk dat er zoveel verschillende materialen in het pakket zitten waar je van alles mee kunt maken. Heel blij mee en wij bestellen zeker in de toekomst nog een keer zo’n leuk pakket! Jennifer, 7 december 2021.

‘Wat een mooi pakket kreeg ik van jullie dankjewel! We gaan reclame maken voor jullie toffe project.’ Lieve, 30 november 2021.

‘Ze konden niet stoppen met knutselen, maar moesten echt naar bed.’ Inge Hoog over Pakje Droomhuis op Instagram, 29 november 2021.

‘Mijn dochter (6 jaar) was zo crea. Een trampoline met net van een dekseltje en stokjes. Geweldig. Deurbel. Tja hoe verzin je het. Love it! Morgen mijn andere dochter van 3 jaar. Ben benieuwd wat zij van Pakje Boomhut maakt.’ Annecatrien op Instagram, 23 november 2021.

‘Het was geweldig!! We hebben zo veel plezier gehad met het Boomhutfeestje! Alle kinderen die normaal best druk kunnen zijn, waren helemaal in hun element. Geconcentreerd en gefocust en tegelijk stroomde alle creativiteit. Ze kregen vertrouwen en voelden zich vrij om te maken wat bij ze opkwam. Ze deden alles zelf en vroegen nauwelijks hulp.’ Renske, 13 september 2021.

‘Mooie spulletjes om met elastiekjes vast te maken aan een tak. Met 10 kinderen van 6 en 7 tijdens een kinderfeestje Toverstaffen gemaakt. Was een groot succes! Ze hadden een beetje hulp nodig met de elastiekjes, maar alle kinderen hadden door de vrolijke materialen een mooie stok versierd. Zeker een aanrader.’ Inge, 28 juni 2021.

‘Vandaag de timmerkist binnen 1 dag ontvangen. Was zelf te laat met iets te bestellen voor mijn zoon zijn verjaardag, maar dit werd fantastisch opgelost door Annelies. Bij het bestellen bij opmerkingen erbij gezet dat ik het eigenlijk binnen 2 dagen nodig had. Zelfde dag nog een mail dat ze het persoonlijk al naar de post had gebracht. En ja hoor, de volgende dag al binnen! Wat een super snelle én vooral persoonlijke service! Dus nu al tevreden en dan heeft mijn zoon het nog niet eens gezien. Kan niet wachten zijn blije gezicht te zien. 100% zeker dat ik nog wat ga bestellen, want heb zelf al wel even in de kist gespiekt en wat een cadeautje. Dat wordt uren timmer plezier. Tot gauw.’ Ellen, 8 april 2021.

‘Onze dochter (7 jaar) en haar vriendinnen hebben een superleuk kinderfeestje gehad met het Droomhuisfeestje! Ze hebben met veel plezier een paar uur geknutseld aan de droomhuisjes en door de materialen werd hun fantasie steeds opnieuw geprikkeld. Echt een aanrader!’ Inge, 18 maart 2021.

‘Superleuk! Ik ga de timmerdozen met veel enthousiasme kado geven aan een grote kleine uitvinder!’ Cora, 17 februari 2021.

‘Ik heb vandaag mijn pakketje ontvangen voor mijn zoon van 10. Hij was blij verast met wat er allemaal in de Timmerdoos zat en is er meteen mee aan de slag gegaan. Dit was zeker niet de laatste keer dat we wat gaan bestellen! Super leuk gedaan en ook nog eens een kaartje erbij met de namen van de inpakker. Heel erg attent.’ Samira Moussati, 27 januari 2021.

‘Mijn meiden van bijna 12 en 14 vonden het heerlijk om een hele middag te knutselen [met Pakje Droomhuis] en ik stiekem ook! Het leuke aan deze pakketten is dat nergens staat hoe het moet en dat je dus je fantasie de vrije loop kan laten gaan. Dat was een welkome afwisseling met alles wat ‘voor een cijfer’ moet gebeuren. Dus ook voor de wat grotere kids een aanrader (en het ruimt lekker op want ook de eigen rommellades moesten eraan geloven ;-))’ Agnes, 22 januari 2021.

‘Mijn zoon heeft al zoveel timmer plezier gehad. Echt een schot in de roos!!!’ Sophie Distelmans op Instagram, 28 december 2020.

‘Bedankt voor je snelle last minute reddingsactie. De pakketten waren een geweldig succes. Wat een leuk initiatief.’ Gaby, 26 december 2020.

‘Gisteren werd er al een fantastische toverstaf gemaakt, vandaag een boomhut met superleuke restmaterialen. 🎁🎉 Ik ben echt groot fan!’ Maranke Rinck op Instagram, 8 december 2020.

‘Het Droomhuisfeestje was een groot succes, voor meiden en jongens. De kids (8 jaar) hebben ruim 2,5 uur met veel plezier en concentratie geknutseld en daarna werd er volop met de huisjes gespeeld. De materialen nodigen enorm uit om creatief aan de slag te gaan en prikkelen de fantasie. Ik had dat nooit zo zelf kunnen bedenken. Het pakket komt met een duidelijke gebruiksaanwijzing wat ervoor zorgt dat er een beetje structuur in het knutselproject komt. Ik kan het iedereen aanraden! Jantina, 28 november 2020.

‘Dankjewel voor de superleuke pakjes! Het raceautopakje zat vanochtend in mijn zoontjes schoen. Hij kon niet wachten om ze te maken, en hij speelt er al de hele dag mee. Zoooo leuk!! Weer eens wat anders dan de hele dag achter een beeldscherm. Hij gebruikt zijn telefoon nu om de racetijden van de autootjes te timen. Dikke pret!’ Mirjam, 15 november 2020.

‘Onze dochter van 9 en haar vriendinnen hebben een superleuk kinderfeestje gehad met het knutselpakket Droomhuisfeestje. Ik was bang dat ze er in een half uur mee klaar zouden zijn maar ze zijn zeker twee uur bezig geweest en ik kreeg zelfs als reactie: “Dit was het leukste kinderfeestje ooit”. Heerlijk!’, Esther, 5 november 2020.

‘Wat gaaf zeg!’ [over Pakje Raceauto], Inge Kntzl, op Facebook, 1 november 2020 .

‘Pakje Plezier vorig jaar op Sinterklaas gegeven en was fantastisch! Allemaal een auto gemaakt en de boomhut!’ Saskia Duursma op Instagram, 25 oktober 2020.

‘Het is zo leuk om te zien dat onze klanten dit concept zo gaaf vinden! Alleen maar positieve reacties!’ Carlijn en Marjolijn van Buuf, 25 september 2020.

‘Met hulp van Annelies hebben we een geweldig Droomhuisfeestje voor onze dochter gegeven. Er waren 9 kinderen van 7 en 8 jaar, zowel jongens als meisjes, ervaren en onervaren knutselaars. Annelies heeft ervoor gezorgd dat er voor iedereen iets interessants bij zat om uit te kiezen en alle kinderen hebben er wat moois van gemaakt. En er bleef nog genoeg over om mee te geven en thuis verder te knutselen (wat ook veelvuldig werd gedaan hoorden wij van de ouders)! Wij hadden de kinderen gevraagd om hun lievelingsspeeltje of knuffel mee te nemen naar ‘t feest, zodat ze daar iets leuks voor konden maken. Dat maakte dat ze ook allemaal al voorpret hadden in het (met elkaar) bedenken welke knuffel of speeltje ze mee zouden nemen. Al met al een geslaagd feest, ik zou het zeker aanraden!’ Frederiek, 17 september 2020.

‘Het was een geslaagd feestje. Het was leuk om te zien hoe elk kind z’n creativiteit en fantasie gebruikt.’ Mandy per mail over het Droomhuisfeestje, 5 september 2020.

‘We heb het pakje van de boomhut aan een meisje van 10 gegeven. Wat een ontzettend gaaf kado! Ze zijn met drie meiden meteen aan het knutselen gegaan en uren zoet geweest met als resultaat echt een wonderschoon bouwwerk. Plus drie gelukkige grieten. En dat op een heel drukke verjaardag haha. Echt heel leuk, dank je wel!’ Hanneke, 17 augustus 2020.

‘Reuze bedankt voor de service, de vriendelijke toon en de persoonlijke aanpak’, Adriaan, 9 juli 2020.

‘Na het openen van het cadeautje [Pakje Poppenkast] wilde onze vierjarige dochter gelijk knutselen. We hebben een gezellige middag geknutseld. Vol trots heeft ze alle verschillende poppetjes aan iedereen laten zien. Er wordt nog steeds gespeeld met de poppetjes.’ Claudia J., 13 juni 2020.

‘De zomervakantie is een ideale periode om lekker te knutselen, eindeloos te fantaseren en je creativiteit de vrije loop te laten gaan. Met de knutselpakketten van Pakje Plezier kun je eindeloos bezig zijn en nieuwe materialen ontdekken. (…) Dat is wat deze knutselpakketten bijzonder maakt: ze dragen niet alleen bij aan je creativiteit, maar zijn ook nog eens ecologisch én maatschappelijk verantwoord.’ Antroposofie Magazine, juni 2020.

‘Onze kleinzoon Theo kreeg voor zijn 6e verjaardag prachtige cadeaus. Maar toen opa en oma met de timmerkist kwamen vergat hij zijn andere cadeaus en had slechts aandacht voor dit prachtige geschenk! Vol enthousiasme ging hij onmiddellijk (letterlijk) aan de slag. Wat een SUPER CADEAU!!!!’ Wim Koppen, 8 juni 2020.

‘Top kado [Pakje Raceauto] om te geven en krijgen! Marleen Derks, 5 juni 2020.

‘Hartstikke leuk knutselpakket [Pakje Monsterzakje] om thuis te doen met je kinderen. Stimuleert het creatief en fantasievol denken van kinderen.’ Peggy van de Laar, 28 mei 2020.

‘Super leuk! Onze dochter Louise (8 jaar) kreeg de doos [Pakje Droomhuis] en begon aan het project, snapte er eerst niets van, wist niet wat ze ermee aan moest de eerste 3 minuten, ging wat proberen en ging vervolgens helemaal los met haar fantasie! Bijzonder hoeveel kanten je op kan! Ze is nu bezig met haar tweede huis.’ Nora, 26 mei 2020.

‘We kregen als verassing twee Pakjes Droomhuis opgestuurd. Mijn dochters van 6 en 8 waren helemaal in de wolken. We hebben er nu al twee dagen plezier van. We knutselen en spelen met de dingen die er in zitten. Ik word zelf vrolijk van de gedachte dat mijn kinderen zich zo goed vermaken met zulke eenvoudige spulletjes die een tweede leven krijgen. En de creativiteit die wordt aangewakkerd is een cadeau op zich.’ Femke,

‘Wij hebben vanmiddag boomhutten gemaakt. Dit was zo ontzettend leuk! Ouderwets knutselen! De kinderen gingen volledig op in hun fantasie en verzonnen al knutselend de wildste en bijzonderste verhalen/avonturen. Deze pakketjes worden gemaakt/samengesteld bij De Makerij van Middin, dus dubbel tof! Kim Jonkman op Facebook, 22 maart 2020.

‘Hooi Annelies, Ik vond het Droomhuisfeestje super leuk en ik vind het goed dat uu dit doet’, Noor, 16 maart 2020.

‘Het [droomhuis]feestje was echt een succes! Bedankt! Liesbeth, 16 maart 2020.

‘Super! Mijn dochter (9 jaar) en zoon (7 jaar) zijn uren zoet geweest [met Pakje Droomhuis] en spelen nog steeds met hun dozen. Ze voegen hun eigen speelgoed toe, maken nog altijd aanpassingen en hebben veel plezier!’, Nina, 26 januari 2020.