Kinderfeestjes bij Plaswijckpark

16 september 2019

Bij Plaswijckpark ‘het leukste familiepark van Zuid-Holland’ kun je nu ook terecht voor kinderfeestjes van Pakje Plezier. Een feestje waard! 

Een knutselfeestje bij Plaswijckpark?

Je kunt kiezen uit 2 knutselfeestjes: Pakje Toverstaf of Zwaard óf Pakje Speeleiland voor de feestbeesten van Plaswijck. Als je via de website van Plaswijckpark een feestje hebt gereserveerd, krijg je een uitleg voor ouders thuis gestuurd. Tijdens het feestje helpt een medewerker van het park de kinderen op weg met een uitleg en praktische tips. Daarna gaan jullie gezellig samen met de kinderen aan de slag. In de zomer kun je lekker buiten knutselen. In de winter is er binnen plek voor jullie gereserveerd. Het idee is dat er maximaal 1 uur geknutseld wordt, zodat er genoeg tijd overblijft voor de kinderen om te ravotten in de speeltuin, te racen in de verkeerstuin, de dieren te bekijken en uit te rusten in de rondvaartboot of het treintje….

Een duurzame samenwerking

Wat de samenwerking tussen Pakje Plezier en Plaswijckpark extra leuk maakt? Pakje Plezier krijgt restmateriaal van Plaswijckpark, zoals schapenwol, bubbelplastic, takken, kapotte heliumballonnen, banners en nog veel meer fijne en grappige materialen. Al deze spullen worden bij De Makerij in kleine stukken geknipt, gesneden en ingepakt door volwassenen met een verstandelijke beperking. Daarna gaat een deel van de materialen weer terug naar Plaswijckpark. Soms in een knutselpakket voor de winkel, meestal voor een kinderfeestje. Lekker duurzaam en creatief.

Wil je liever een feestje thuis? Kijk dan eens bij onze kinderfeestjes! Met Pakje Toverstaf kan je thuis met je kleuter een toverstaf of zwaard knutselen.