250 Feestbeesten voor Villa Zebra

21 januari 2018

 

De laatste jaren verkoopt Pakje Plezier steeds meer producten in de museumwinkel van Villa Zebra, een museum en kunstlaboratorium speciaal voor kinderen. De laatste jaren gaven ze een boek cadeau aan kinderen die hier hun kinderfeestje kwamen vieren. Omdat het einde van de voorraad boeken bijna in zicht was, mocht Pakje Plezier iets nieuws ontwikkelen.

De opdracht van Villa Zebra

Villa Zebra wenste een knutselpakket voor jongens en meisjes van 4 tot 12 jaar oud. Omdat ze een Gibra – een combinatie van een giraf en een zebra – op het dak hebben staan, was Pakje Feestbeest snel bedacht. Het ontwerp van de wikkel kostte beduidend meer tijd. Ik heb allerlei varianten gemaakt, waarna de opdrachtgever koos voor de zwart-witte versie. Deze past duidelijk het beste bij Villa Zebra.

Pakje Feestbeest

Bij De Makerij pakten ze ondertussen vast 250 doosjes in. Ieder doosje zit vol met rivierklei én met zwarte en witte materialen. Genoeg om 2 beesten van te maken. Beesten die feesten, tot ze op elkaar botsen en een nieuwe soort ontstaat. Hopelijk vinden alle jarigen het een feestje om met Pakje Feestbeest aan de slag te gaan!

Als je een Kinderfeestje van Pakje Plezier bestelt via de website, dan krijgt de jarige natuurlijk ook een cadeautje. Wat? Dat blijft een verrassing!