Beste vrienden

17 april 2018

Met Pakje Plezier heb ik vrienden in soorten en maten. We ontmoeten elkaar op verschillende plekken: op socal media of in het echte leven. Sommigen kopen een paar keer per jaar een pakje. Anderen volgen me van afstand, bijvoorbeeld via de nieuwsbrief, geven advies of spullen. Liefst zou ik de band met vrienden wat aanhalen. Hiervoor heb ik het volgende bedacht.

Een eigen vriendenkring

Allerlei culturele instellingen hebben hun eigen vriendenkring. Nou wil ik Pakje Plezier niet direct vergelijken met het Concertgebouw Orkest of het Rijksmuseum in Amsterdam, maar ook ik ben op zoek naar vrienden die me steunen. Hoe je dat kunt doen? Door met me mee te denken, spullen te blijven verzamelen en jouw vrienden te vertellen over Pakje Plezier. Omdat ik de band het afgelopen jaar toch wel enigszins heb laten verwateren (vooral voor vrienden die uitsluitend de nieuwsbrief krijgen) heb ik een actie bedacht. Vrienden mogen de komende week voor een vriendenprijs bestellen. Schroom niet…. scroll direct door naar beneden, als je niet kunt wachten om te horen wat de aanbieding is. 😉

Nieuwe knutselpakketten

Waarom ik zo weinig van me heb laten horen? Ik had het druk. Rende door van het een naar het ander. In sneltreinvaart. In opdracht van Villa Zebra heb ik Pakje Boomhut ontwikkeld. Dit past bij hun tentoonstelling en verkoopt goed in boekwinkels, naast het boek De Waanzinnige boomhut. Samen met De Speelfabriek is Pakje Raceauto ontwikkeld. Met dit pakket heb je niet alleen een leuke middag als je de raceauto’s knutselt, maar mag je ook nog eens je raceauto (gratis) testen op de superlange racebaan bij De Speelfabriek. Daarnaast hebben Pakje Poppenkast, Pakje Speciaal voor jou, Pakje Vieze Vingers en Pakje Slinger het levenslicht gezien. De samenwerking met De Makerij, waar volwassenen met een verstandelijke beperking werken, krijgt steeds meer gestalte. Dick, Rob, Mia, Wanda, Jurgen, Manuela, Thea, Jeanne en vele anderen knippen alle materialen in handzame delen, sorteren ze, en pakken de dozen in. En dat moet ook, want er zijn een aantal nieuwe verkooppunten bijgekomen.

Knutselpakketten voor een vriendenprijs

En dan nu de actie… Bestel voor 23 april 4 pakketten naar keuze op de website. Wil je dochter het liefst al haar vriendinnen een Pakje Droomhuis cadeau geven? Dan bestel je 4 Pakjes Droomhuis. Voor ieder feestje een ander cadeau? Dat mag natuurlijk ook!  Als je bij het afrekenen de actiecode VRIENDENPRIJS gebruikt, krijgt je 25 procent korting en een collectie ansichtkaarten gratis. Ik zorg dat je de pakketten voor de meivakantie in huis hebt. Lekker voordelig en het scheelt je tijd.

Van je vrienden moet je het hebben

Zo, nu ben je weer ongeveer bijgepraat. Tot snel. Beloofd! Heb je nog spullen voor me liggen? Een goede tip? Geef het door! Als vriendendienst. Van je vrienden moet je het immers hebben….